Contact

La laser is in Amsterdam (Osdorpplein 813, gevestigd in "House of Teeth"). U kunt ons altijd bellen, mailen, whatsappen of onderstaand forumulier invullen als u vragen hebt over de laser behandelingen!


Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.Laser ontharen behandelkamer

Referenties

Mehrasa Heydarian

I'm very happy ended up at LA laser for my first experience with laser hair removal and Carbon Peeling. The location was easily accessible and the salon was very clean and professional. The lady was very nice and knowledgeable. She explained the whole procedure so I was so clear on what to expect from the very outset. The experience itself went very smoothly and with this new technology, I'm sure I get result very fast.
Highly recommend La laser to those who are interested in getting result fast with a pleasant experience.

Dominique Coert

Ben je op zoek naar iemand die je kunt helpen met het zorgvuldig verwijderen van je tatoeage kan ik ten zeerste La Laser aanbevelen.
Ik heb een eerste sessie gehad en ik ben zeer tevreden over het huidige resultaat al.
De vrouw die mij heeft geholpen is een zachtaardige vrouw, weet waar ze het over heeft, stelt je op je gemak, luistert goed naar je en gaat zorgvuldig te werk. Qua pijn is het voor mij persoonlijk geen prettig gevoel geweest, maar ervaar ik tatoeëren als een stuk pijnlijker. Ik starte met 1 voor 1, toen merkte ik dat ik dat pijnlijker vond dan een snelle interval van de laser, het voordeel hiervan is, is dat je ook sneller klaar bent.

La Laser dank voor de fijne ervaring en tot de volgende sessies!

Liefs,

Jessica Tijskens

Ik wilde heel graag van mijn haren afkomen vooral oksel, benen en armen. Ik ben vaker bij salons geweest maar werd nooit goed geholpen. En het haar kwam ook elke keer terug. Maar nu dat ik bij LA Laser terrecht gekomen werd ik zo fijn ontvangen in hele mooie locatie in osdorp. Al mijn vragen werden beantwoord en er werd echt tijd voor je genomen. De apperaten zijn professioneel en werken ook goed, mijn haar is niet meer terug gekomen. De vrouw die mij geholpen heeft is goed in haar vak en weet waar ze het over heeft. Ik raadt het iedereen aan om langs te gaan voor de behandelingen.

Setare

Zeer professioneel en hygiënisch. Ik voelde me erg op me gemak en ben super tevreden over mijn resultaat. Leuke salon ook!


Jet Klepper

Zeer tevreden! Gastvrij en professioneel!
Ontspannen sfeer en resultaat zie ik al!

Mitra Hassanalian

Ik ben erg blij dat ik bij LA laser terecht ben gekomen voor mijn eerste ervaring met laserontharing en Carbon Peeling. De locatie was goed bereikbaar en de salon was erg schoon en professioneel. De dame was erg aardig en deskundig. Ze legde de hele procedure uit, zodat ik vanaf het begin zo duidelijk was over wat ik kon verwachten. De ervaring zelf verliep erg soepel en met deze nieuwe technologie weet ik zeker dat ik heel snel resultaat krijg.

Beveel La laser ten zeerste aan aan diegenen die geïnteresseerd zijn in snel resultaat met een prettige ervaring.

Dank je La Laser.