Carbon Laser Peeling

Ben je op zoek naar een effectieve huidverjongingsbehandeling die je teint verbetert en je huid laat stralen? Dan is onze Laser Carbon Peeling precies wat je nodig hebt!


Waarom kiezen voor Laser Carbon Peeling? Onze behandeling is wetenschappelijk bewezen en staat bekend om zijn onmiddellijke resultaten en minimale downtime. Het is een niet-invasieve methode die de huid verjongt, poriën verkleint, hyperpigmentatie vermindert en de algehele textuur van de huid verbetert. De Carbon Laser Peeling is zeer effectief voor het verminderen van rimpels, grove porien, acne/littekens en het herstellen van een vette huid. De Carbon Laser Stimuleert zowel de opperhuid als het bindweefsel van de onderhuid wat deze behandeling zeer effectief maakt.

Wat is Laser Carbon Peeling precies? Deze innovatieve behandeling combineert een speciale koolstoflotion met geavanceerde lasertherapie. De koolstoflotion dringt diep door in de poriën en absorbeert onzuiverheden en overtollige talg. Vervolgens wordt de laser ingezet om de koolstofdeeltjes te verdampen, waardoor dode huidcellen en mee-eters worden verwijderd. Het resultaat? Een stralende, egale huid!

Bij La Laser staan wij klaar om jouw huid te transformeren. We begrijpen dat elke huid uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke benadering en passen we de behandeling aan op jouw specifieke behoeften en huidtype. Onze specialisten zullen zorgvuldig een behandelplan opstellen om de beste resultaten te behalen.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Osdorp. Maak vandaag nog een afspraak om jouw huid het te geven wat het verdient: een jeugdige uitstraling die zelfvertrouwen boost. Bij La Laser streven we naar perfectie en jouw tevredenheid staat voorop. Beleef de ultieme huidverjongingservaring met onze Laser Carbon Peeling!

Waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en boek nu jouw afspraak. Samen zorgen we voor een stralende toekomst voor jouw huid!

CARBON LASER PEELING FAQ
Wanneer zie je resultaat?

Bij de laser peeling behandeling zie je gelijk al na de 1ste behandeling resultaat! Het is echter geen permanente behandeling, aangezien de huid zich in de loop van de tijd blijft reproduceren en dode weefsels ophopen op het huidoppervlak. Wanneer de behandeling met regelmatige tussenpozen wordt herhaald, draagt dit bij aan een gezonder, levendiger, stralender en gladder uiterlijk van de huid.

Doet carbon laser peeling pijn?
De carbon laser peeling behandeling is volledig pijnloos, hoewel sommige mensen zeggen dat ze tijdens de behandeling een licht prikkelend gevoel voelen. De meeste mensen voelen zich daarna meteen goed.

Wat zijn de voordelen van carbon laser peeling?
Het koolstofpeelingproces zorgt voor een diepe exfoliatie. Met andere woorden, door de dode weefsels die zich op het huidoppervlak hebben opgehoopt te verwijderen, stimuleert het de huid om zichzelf te vernieuwen. Het biedt ook anti-verouderingseffecten door de collageenproductie te stimuleren.

Is de behandeling veilig?
De carbon laser peeling behandeling is volledig veilig.
Er is ook geen hersteltijd nodig na de behandeling, de meest voorkomende bijwerking is lichte roodheid, die meestal binnen een dag verdwijnt.